NAGRADA ZA ZGODNJO PRIJAVO!

Ob prijavi na posamezno večdnevno potovanje vsaj 4 mesece pred odhodom nudim 5 % popust na osnovno ceno aranžmaja. Omenjeni popust velja za prijavo na otok Socotra le, če se prijavite vsaj 6 mesecev pred datumom odhoda.

Potovanja v kraje, za katere mislite, da jih poznate, pa temu ni tako, med prijazne ljudi, ki nam postrežejo dobro hrano in so veseli našega obiska, v naravo, ki nas vedno znova preseneča in navdušuje. Spremljajo nas glasba, igrivost in radovednost.

SEVEROZAHODNI IRAN

28. 3. – 14. 4. 2024

V PRIPRAVI

BENEŠKA SLOVENIJA

28. – 30. 6. 2024

V PRIPRAVI

PRIJAVA NA POTOVANJE JE ZARADI ZAGOTOVITVE LETALSKIH KART IN HOTELSKIH SOB ZAŽELJENA ČIMPREJ. ČE VSAJ MESEC PRED ODHODOM NE BO DOVOLJ PRIJAVLJENIH OSEB, BO POTOVANJE PREDVIDOMA ODPOVEDANO, ZATO PRIPOROČAMO, DA S PRIJAVO NA ODLAŠATE DO ZADNJEGA TRENUTKA.

Za vse potnike lahko uredimo Zavarovanje odpovedi potovanja in Zavarovanje potovanja v tujino pri Zavarovalnici Triglav d. d. Zavarovanje odpovedi potovanja vključuje tudi morebitni pozitivni test na covid na dan pred odhodom na potovanje.

Za več informacij v zvezi s potovanji, finančnimi tveganji in zavarovanjem odpovedi lahko pokličete na številko 031/360-356 ali pišete na info@natoura.si.